mops Napisano 13 Październik 2002 Autor Napisano 13 Październik 2002 Zauwazylem ze cenzura na tej stronie bardzo mocno dziala. Pociety post Ingi nt rozbrajanie panzera... Dobra niech bedzie bo moze rece pourywac. Ale na forum riese tez posty ostanie zniknely. Czy aby admin nie przesadza? Czasy komuny nastaly?P.S. Mam nadzieje ze tego postu nie wytnie.
Bocian Napisano 13 Październik 2002 Napisano 13 Październik 2002 Post Indi zostal wycięty.Dwa posty na forum riese nie wnosily nic do tematu, nie byly na temat a prowokowaly do dziwnych bezsensownych odpowiedzi.
yoony Napisano 14 Październik 2002 Napisano 14 Październik 2002 bocian i tak jest wyrozumialy wiec bez nazekania
Gość Napisano 14 Październik 2002 Napisano 14 Październik 2002 Rozumiem, że jej wypowiedź naruszyła któryś punkt regulaminu. A ja czytam ten regulamin i nie bardzo kojarzę który ;-)).
akagi Napisano 14 Październik 2002 Napisano 14 Październik 2002 Była umowa - nie gadamy o rozbrajaniu czegokolwiek na forum.I koniec.Bocian zupełnie słusznie wyciął ten tekst i oby tak robił w przyszłości.
Gość Napisano 14 Październik 2002 Napisano 14 Październik 2002 Nie podobaja mi sie wyciecia pewnych postow lecz co mamy zrobic. Bocian tu rzadzi.
Bocian Napisano 14 Październik 2002 Napisano 14 Październik 2002 ---Nie podobaja mi sie wyciecia pewnych postow lecz co mamy zrobic. Bocian tu rzadzi---Jakich postów? tych śmieci? tych wszystkich bluzgów? Postów bez sensu, napisanych byle by coś napisać? 3/4 takich postów wychwytuję zanim ktokolwiek to przeczyta.---lecz co mamy zrobic. Bocian tu rzadzi---Jasne i dlatego wielu traktuje mnie jakbym im conajmniej zamordował kota albo teściową.Skoro tak rządze to dlaczego nie wprowadziłem obowiązkowego logowania na forum? Przecież miałbym mniej roboty, ktoś nabluzgał, to cyk i gość zablokowany. A ja głupi siedzę jak ten świstak i kasuje śmieci.Jesteśmy chyba wyjątkiem w całym internecie, forum bez logowania!!!Wycinane są posty niezgodne z regulaminem i zawierające jakiekolwiek opisy operacji nad niewypałami, niewybuchami i innymi świnstwami.Być może Twój post unbekant także kiedyś skasowałem i stąd to stwierdzenie?, Widzę również że świecisz przykładem i nawet nie podasz emaila, no bo i po co.
akagi Napisano 14 Październik 2002 Napisano 14 Październik 2002 Bociek, spokojnie, znalzł sie koejny idiota, który po prostu chciał cos napisać. Ot co. Nie ma sie po co denerwować i unosić.Odpuść i dalej rób swoje.
mops Napisano 15 Październik 2002 Autor Napisano 15 Październik 2002 Ok. Dowiedzialem sie o co chodzi z tym wycinaniem postow. W pelni sie zgadzam z tym ze na temat rozbrajania nie powinno sie pisac. Moze to kosztowac czyjes zycie. Ktos rosadny kto wykopie niewypal/niewybuch pewnie nie bedzie sie bral za rozbrajanie. Ale jak ma przepis... no hmmm moze sprobowac... I moze sie to skonczyc tragicznie.Natomiast apeluje o rozwage w wycinaniu innych postow. Z pozdrowieniamiMops
Gość Napisano 16 Październik 2002 Napisano 16 Październik 2002 BOCIAN: sluchaj mam pewna mysl. Jezeli zostawisz kilka postow dotyczacych rozbrajania to po pewnym czasie w sposob zupelnie naturalny Ci kolesie znikna z powierzchni ziemii. Moze jest to jakies rozwiazanie ???
Gość Napisano 18 Październik 2002 Napisano 18 Październik 2002 >>jesteśmy chyba wyjątkiem w całym internecie, forum bez logowania!!!Nie :) U nas jest logowanie ale nieobowiazkowe...Swietnie forum. Gratuluje!Pozdrowienia!Konradus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.