Magach7 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 Takiego Lugera chyba nie widzieliście. Wersja przekrojowa" do nauki (działa!!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 Nie wiem jak to miało działać ale mi się podoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 A na deser najbrzydsze i najśmieśniejsze :-) Wszystkie fotki z tegorocznych wakacji- a i tak stanowią tylko ułamek dziwactw jakie widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Parę niemieckich prototypów. 2gi od lewej ma dwa działa :-) Widziałem go na filmie w akcji- fajnie to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 A na koniec David i Goliat- czyli najmniejszy i największy pistolet w muzeum. pozdrawiam Magach 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK. Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 to dla much z luftwaffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK. Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK. Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 walterek po tuningu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK. Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 mosin zaadoptowany na sztucer myśliwski :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK. Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 no to ktoś miał fantazje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAK. Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 ;-0 no muszę przyznać że niektyży na punkcie parabelek to maja ładnego pier..olca żeby takie kombinacje przeproeadzaćpozdrawiam wszystkich forumowiczów MARKO > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Guiness normalnie!http://www.thefirearmblog.com/blog/2009/08/29/worlds-biggest-revolver/http://pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Tobys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 31 Styczeń 2010 Share Napisano 31 Styczeń 2010 Dla Star Warsowych maniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.