SL Posted August 3, 2004 Author Posted August 3, 2004 Czy ma ktoś jakieś fanty z okresu powstań Śląskich ? a może jakieś historie z tamtych czasów ;]
piki Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Ja posiadam.Jest to puszka na maske p-gaz.Zrobie za niedługo pare zdjęć to je tutaj zamieszcze :-)Pozdro
SZUKAM. Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 historie zna mój serdeczny przyjaciel z Zabrza, którego dziadek służył w ..Wermachcie. Jak chcesz posłuchać czy wogóle pogadac o historii jako takiej Śląska daj cynk na mailasa, się umówimy w Zabrzu czy Katowicach i Was poznam. jeżeli interesuje historia Śląska, powstań, poszczególnych kopalń, szybów itd.. naprawdę warto. Pozdro, SZUKAM
leserek Posted August 4, 2004 Posted August 4, 2004 witkaja chetnie bym sie dowiedzial ale o incydentach w okolicach olesna. malo pisza o tym , tylko ze byly i tyle.niestety trafilem tylko na pare lusek lebela.mam pare miejsc ... ale brak czasu.pozdrawiam
SL Posted August 4, 2004 Author Posted August 4, 2004 chętnie bym poznał twojego znajomego, ale już nie mieszkam na śląsku :(
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.