Jhaken Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2004 Witam, szukam opinaczy do munduru wrześniowego (tych krótkich) - może ktoś na forum wie jak je zdobyć (kupić, uszyć itp)? Bardzo proszę o info pozdrawiam JH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Sierpień 2004 Share Napisano 3 Sierpień 2004 Nie no! Siema Jarek! Myślałem że wyjechałeś gdzieś za granicę :) Trafiłeś może jakieś flaszyny? wielkie pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpień 2004 Share Napisano 3 Sierpień 2004 chopaki ze stowarzyszenia polski wrzesien robią tam uderz ja sobie zrobiłem z zileonego drelichu!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2004 Marku a masz może namiar na kogoś ? a mozna wiedzieć jak Ty je zrobiłeś bo taki drelich gruby mam nawet w sporej ilości (fartuch spawalniczy)- mialeś jakiś wzór czy cos w tym rodzaju ?pozdrawiamJarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Poszukam to ci dam znać albo pogadaj z chłopakami z łodzi lub uderz do bollasa on ma tą strone o polskim wrześniu!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.