Skocz do zawartości

Garrett GTI 2500

Gość Mog

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chętnie posłuchałbym Waszych opini na temat wykrywacza Garrett GTI 2500.Na forum mało mówi się o tym wykrywaczu.
Napisano
Chciałbym sie dowiedszieć ile jest rodzajów identyfikacji znaleziska, jak sie sprawuje w terenie i jakie ma wady
  • 2 years later...
Napisano
CZY KTOS Z WAS MOGLBY MI NAPISAC JAKIE SA OSIAGI GARRETTa GTI 2500 JESLI C HODZI O GLEBOKOSC ZASIEGU OGOLNIE,PRZECIETNIE.I CZY WARTO GO KUPIC CZY JEST W MIARE UNIWERSALNY.
Napisano
Cze czarny- mów mniejszymi literkami.
Sam szukałem info o tym sprzęcie- troszkę znajdziesz na tym forum i więcej na innych. Wynikło z tego, że zasięgi są standardowe a płacisz za często niepotrzebne/ nieprzydatne funkcje. Niestety, a może na szczęście piszą tak sami użytkownicy tego sprzętu.
Pozdro.
Napisano
do kolegi karpik gdzie wyczytałeś inf. na temat zasięgów i ze są one standardowe? a może masz gti że tak się wypowiadasz,a z tymi funkcjami to powtarzasz chasła z innych postów, może wiesz coiś więcej na temat niepotrzebnych funkcji?.
Mało ludzi pisze o gti bo nie mają problemów z wykrywką a i efekty są bardzo dobre więc użytkownicy gti nie muszą się dowartościowywać wypisując jaki to dobry wykrywacz i że jest lepszy od innych marek typu......pozdrawiam.
Napisano
Nigdy nie miałem gti w ręce. Ale miałem zamiar kupić. Czytałem, pytałem i doszedłem do wniosku, że sprzęt nie jest wart swojej ceny. Zadecydowały dwie prywatne opinię użytkowników gti.
I rzeczywiście nie chcą pisać o Swoim sprzęcie, dlatego spytałem czy jest aż tak dobry, że nie chcą pisać?"- tak żeby im fantów nie zabrać:)
Jak dla mnie przekombinowany, jak na szukanie u Nas. To tylko moje odczucie po konsultacjach(bo na czym mogę się opierać?)
Pozdro Tomasz#.
Napisano
dwie opinie to trochę mało ,nie wiadomo ile było w nich prawdy lub niewiedzy ten sprzęt też wymaga wprawy i odpowiedniej interpretacji,widziałem że zdecydowałeś się na wykrywkę typu techno pozdrawiam.
Napisano
Zasięgi na drobnicę(która mnie interesuję), oczywiście w tym przedziale cenowym standardowe.
http://free.polbox.pl/d/dark/testy.htmm
Strona stara, ale testy wydają się rzetelne.
Napisano
z tych testów na pewno nie wynika ze zasięgi na drobnice są standardowe 35 cm na dyskryminacji dla25$ to mało?a tym bardziej że mamy w zapasie statyka a tu już zasięg jest znacznie większy.
Minelab Explorer XS 10 29 30 27 31 29,3
Garrett GTI 2500 9,5" 37 36 34 36 35,7
http://free.polbox.pl/d/dark/testy.htm#whxlt
Napisano
OK. Kupie też tego(albo xlt), za pół roku:)
Ale za mało info i półkrytyczne komentarze o 2500 powodują takie wątpiwości:( Dlaczego tak jest, czy to tylko niewiedza użytkowników?
Pozdro.
Napisano
witam dzieje się tak dlatego ze użytkownicy gti 2500 mają efekty bez większego kręcenia i ustawiania,więc nie wypisują postów typu wykrywka x jest lepsza od wykrywki y .
Ja myśle ze problemem GARRETTA jest jego pochodzenie (anty...)
a to ja na zlocie w jedlinie (czerwona koszulka)
http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=News&file=a
rticle&sid=352 Podsumowanie XXII Międzynarodowego Zlotu Miłośników Eksploracji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie