Etam Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 Co to za klamra i ile może kosztować.Pod spodem literki O.C(9 lub g )gcs.gesch.Wykop.Etam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 jest to klamerka SS,na allegro osiągaja nawet 700-800zł!!!gratuluje fantu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VRILL Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Mój honor to wierność" - klamra SS. Sporo warta ,jeśli oryginał .Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 Orginał napewno , osobiście wytargałem z ziemi.Dzięki za pomoc .Etam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 Orginał napewno , osobiście wytargałem z ziemi.Dzięki za pomoc .Etam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VRILL Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 W takim razie gratuluje ,chyba każdy chciał by wykopać taki skarb .Może kiedyś i mi się trafi :)Pozdrawiam Vrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Hmmm...klamerka rzeczywiście ładna, ale jakoś nie mogę uwierzyć, że wyszła z ziemi. Widziałem wiele wykopanych klamer, sam kilka trafiłem - ta wygląda na ładnie zachowanego strychowca.Pozdrowionka!Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Myślałem, że klamerka jest stalowa - taka nie zachowałaby się w ziemi w podobnym stanie. Kolega Etam" napisał do mnie, że klamra jest alpakowa - w takim razie rzeczywiście mogła wyjść z ziemi, sorry za czujność klasową" i niedowiarstwo. Gratuluję fantu.Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Fajna klamerka! Gratulacje.YP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 ETAM , gratuluje i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Etam
Co to za klamra i ile może kosztować.Pod spodem literki O.C(9 lub g )gcs.gesch.Wykop.
Etam.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.