osterode Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 a teraz szanowni panowie i panie co powiecie o popularnuch szmatexach,lumpeksach,ciuchlandach czy też second handach ??czy ktoś z was udaje sie czasem na polowania w takie właśnie miejsca???ja ostatnio trafiłem komplet bundeswehry flecktarn(z czapką!!)i spodnie m-75 armii US,wszystko nówka i za grosze!!może się pochwalicie swoimi zakupami??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Powiem że też wyszperałem tam mundur usa i jeszcze 1 bundeswehry-wszystko za grosze,ale mało się fajnych militarnych rzeczy trafia.pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 W zeszlym tygodniu plaszcz szwedzki w stanie idealnym z 1941r nigdy nie wydany zolnierzowi z magazynu jeszcze z papierowa metka na rekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Słyszałem od znajomego, że jeden z lokalnych kolekcjonerów wyrwał z lumpexu bluze Wehrmachtu, też trzeba mieć farta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Jeszcze mam z ciuchow pas z zeszlifowana klamra H.J ktory moj kumpel wylowil ale mi odstapil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.