Guest Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Mam zamiar kupić piszczałę Bounty Hounter IV.Proszę wszystkich życzliwych lub konkretnych o opinie na jego temat.Pozdrawiam wszystkich z tego forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreos Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 O tej wykrywce znajdziesz w starszych postach. Poszukaj.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szykan Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Witam ja używam Lone Star tej firmy , dokladnie 2 tygodnie . Nie narzekam jak na początek nieżle troszke problemów sprawiała mi dyskryminacja , ale juz nie jest zle :) . Mam jedno zastrzezenie nie lokalizuje tak dokładie fantów , musze troszke pola i dziurek skopać :) ale zrzucam to na barki że to początki zasieg: 5zl tak okolo 30-40 cm wieksze fanty typu wiaderko:) do 90-100 cmm tracek IV ma zblizone parametry , powiem to tak ze i tak frycow sie za pierwszym razem zapłaci :)pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadee Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Miałem kilka wykrywek B.H i Lone wypadł względem wszystkich najlepiej (cena/jakość)Trackera IV miałem po Rambo i efekty były nieporównywalnie leprze , czułość dobra lecz zasięg do bani.Będziesz szukał na powierzchni i raczej wybieraj równy teren . Monetki tak do 15 cm , łuski koło 20cm , najgłębiej nim to wykopałem hałera około 35-40 cm.Ja z nim chodziłem na all i przełanczałem przy sygnale na dyskryminacje jednak zazwyczaj i tak kopałem wszystko.Na poczatek - polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Dzięki wszystkim za wpisy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heres73 Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 witaj ja BH IV i jestem bardzo zadowolony i polecam ci go droższe modeleBH różnią się przedewszystkim ceną i bajerami których i tak zazwyczaj się nie używa a osiągi dla wszystkich modeli są niemal jednakowe.co prawda miałem z nim ostatnio trochę kłopotów ale okazało się że wystarczyło go bardzo dobrze poznać a niebyły to problemy natury technicznej.ja chodzę z nim już dwa lata i niezamierzam wcale zmieniac sprzętu na inny.moi kumple mają naprawde drogi sprzęt(explorery)ale przecież znajdowanie fantów zależy przedewszystkim od szczęścia namierzenia go na polach.jeżeli zdecydujesz się już na zakup BH to zainwestuj odrazu w akumulatorki do niego,wchodzą dwa 9 voltowe. pozdrawiam i jeszcze raz polecam.więcej wiadomości mogę ci podać na maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 czescchodzilem przez 2 lata. nie moge powiedziec, sporo nim znalazlem ale to raczej dzieki temu ze wczesniej znalazlem ciekawe miejsca, nawet takie gdzie wczesniej nikt nie chodzil. Teraz sie okazalo ze w tych samych miejscach jeszcze sporo zostalo... ;) a mam teraz tesoro. Poza tym duzą wadą BH jest zarlocznosc energii, one maja naprawde duzy apetyt, przygotuj sie. Chodzilem tylko na dyskryminacji (szukam tylko drobiazgu) i w nierownym terenie, np. zaorane pole lapie tylko po powierzchni. Uwazam jednak ze tak jak pierwszym samochodem powinien byc maluch tak pierwszym wykrywaczem moze byc BH. Jakbys teraz kupil explorera to co by Cie ucieszylo pozniej?pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adler153 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 witaj.mam BH IV i jest to moja pierwsza piszczalka. laze z nim na monety/guziki i jest sympatycznie. chyba rzeczywiscie jako pierwsza wykrywka jest ok. zasieg moze bez rewelacji ale za te pieniadze to przyzwoity wykrywacz.jesli za duzo zre pradu wystarczy uzywac sluchawek - pobor spada o 2/3 ! pozdrawiamth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 miałem kiedyś taki wykrywacz, wykonany przyzwoicie,lekki,ale zasięg bardzo mały, nie warto kupować nawet jeżeli a początek", można się zniechęcić.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Z tym zasiegiem to różnie bywa ... porównywałem swojego Smętka-3 z BH Tracker IV kolegi i mój miał zasieg zaledwie kilka centymetrów większy... za to kolega łapie wszystkie monetki, a u mnie jeśli chodzi o drobnicę - cisza :-(Stąd wiem że wykrywacze z przedziału cenowego do 1000zł są bardzo podobne, a różnica zaczyna się dopiero gdy porównujemy z nimi droższe modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Dziękuję i Pozdrawiam Wszystkich, którzy podzielili się ze mną swoimi przemyśleniami i doświadczeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARRY Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 witam.a ja mam bounty huntera tracker 3.biedak ma juz 11 lat,kupiony jeszcze w Stanach,jestem drugim wlascicielem i chodze juz z nim 4 lata.musze przyznac ze naprawde sporo ciekawych fantow nim znalazlem.b.h.3 to tosamo co b.h.4 tylko w nowszej oprawie.na poczatek polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQUATOR Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Używam Lone Stara, a kumpel z którym zwykle kopie Trackera IV i nie chwaląc się w tym samym terenie mam ok. 3 razy większe zbiory niż on. Zasięg raczej podobny z przewagą LS. Naszym zdaniem Lone Star jest znacznie czulszy i ma dużo lepszą dyskryminację niż Tracker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iglanadon Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Szykan, skąd ty wziołeś te osiągi ? , chodziełem z tym sprzętem 2 lata i zasięg na monetki to góra 15 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.