woyta Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Tu widok od środka z poziomu aktualnej posadzki" = rumowiska.
woyta Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Tu chciałem złapać grubość kopuły przy wejściu, ale synek mi myknął z kadru :)
woyta Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 A tu widok wiejski - sielski :(Postaram się wrzucić lokalizację na mapie.pzdr woyta
Gość Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Kolego woyta, jestem na bierząco z tematem Filipów i całej Pozycji Granicznej, jestem np. współtwórcą skansenu w Bakałarzewie- patrz www.boyen.prv.pl. Proszę odezwij się do mnie na priva (adres znajdziesz na stronie) w celu wymiany informacji. Pozdrawiam Wojtek R
Gość Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Wojtku WOYTA" straciłem z tobą kontakt, poczta dotarła niekompletna (czytam tylko częściowo zdjęcia mw do 1/3) i w związku z kolejną awarią kompa, nie wiem gdzie podziałem Twój adres. Proszę o ponowny kontakt e-mailPozdrawiamWojciech Rużewicz
woyta Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Już daję głos na priva.A swoją drogą czy ktoś z szanowych kolegów trafił tu może z cyfrówką?pzdr woyta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.