Mariusz Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Witam,Wybieram się juto do Ustki. Będę tam do 6.08. Czy jest tam coś ciekawego do zobaczenia? Chcę zabrać wykrywkę, czy można tam znaleźć jakieś ciekawe meteoryty" ;)?A może ktoś z Ustki dołączy się?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Polecam szczególnie bunkry na wydmach przy samym poligonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Dzięki. Gdzieś w tym rejonie będę mieszkał. A znajdzie się coś tam i czy władze są uczulone na punkcie łowców meteorytów"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 Witam!!!W ustce wykopalem tylko kupe smieci. No ale na plazy bylo juz ciekawiej :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Lipiec 2004 Share Napisano 24 Lipiec 2004 Na poligon nie wjedziesz samochodem, potrzebna przepustka :(. ale mozna tam dostać się pieszo lub rowerem od Modły. Smieci dużo, różne naboje, gdzieś leżą pociski do 88,chyba trzeba uważać. Zandarmeria??. W pobliżu zakopanego kabla prądowego ze Szwecji jest dolinka gdzie było wysypisko śmieci - butelki, porcelana z kasyna szkoły przeciwlotniczej artylerii niemieckiej ale dużo w kawałkach. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 Witam,Już bunkry obejrzałem, ale to powojenne przeciwdesantowe. W tym tygodniu jadę na poligon. Już mam załatwione wejście (legalne!).Mam zamiar obejrzeć też jednostkę. Podobno stacjonowała tam jakaś niemiecka dywizja pancerna.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Uważaj tylko na znaleziska apowierzchniowe". Jest trochę broni OPL ale to ozdoby poligonu, NIE WYWOZIĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RASTCOM Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Jak byłem tam na szkółce to jeden z starszych oficerów też opowiadał że niby tam niemieckie czogi stały pod wiatami.teraz jest tam park maszyn część wiat przerobili na magazyny i na kino, place wyłożone są a przynajmniej były kostkom brukową .Może coś w tym jest bo odstępy między wyjazdami są większe niż na samochody,.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.