Sebek Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 WitamZnalazłem ostatnio kilka takowych, oczywiście pojedyńczo.Czy to zapalnik, czy tylko zabezpieczenie na czas transportu?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Witam,tak jest to zapalnik.jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Zgadza sięBDW Fajnie ustawiłeś ostrość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 Heh, niestety nic nie mogłem ustawić:( To zdjęcie z telefonu...A tak a'propo-to cos nie ma zadnych dziurek poza tą boczną widoczną na zdjęciu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Sebek
Witam
Znalazłem ostatnio kilka takowych, oczywiście pojedyńczo.
Czy to zapalnik, czy tylko zabezpieczenie na czas transportu?
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.