mech Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Nas ganiają za niszczenie zabytków a sami co robią. Poczytajcie: http://www.bydgoszcz.com/php/index.php?index=2&tryb=8&strona=2&rodz=bydgoszcz&id_art=20245Dodam jeszcze że była dyrektorka Małgorzata Winter kupowała karmę dla psa za pieniądze przeznaczone na utrzymanie muzeum.
thor65 Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Cześć.Ja czytałem o tym w Gazecie Pomorskiej.Ręce opadają.Pozdrowienia Thor.
Gość Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Muzeum zlikwidować, zabytki przekazać w odpowiedzialne ręce. Gówno chłopu, nie zagarek".
Andreos Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 ...Metryczki zjadły szczury..."Muzealne greatest hits.Szkoda, że takie tematy nie są pożywką dla prasy brukowej.Duży szum mógłby spowodować, poruszenie w innych muzeach. Przynajmniej w formie inwentaryzacji.Ciekawi mnie jak wygląda sytuacja w innych miastach?Macie info to piszcie.PozdrawiamAndreos
1AIR1 Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Ehhh. a ja w poście makabryczna wanna" dociekam czy muzea dostają dotacje na zakup eksponatów.Zapomniałem w jakim kraju żyjemy.Pzdr.
Peter Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Ooooo !!! A czemu się tak dziwicie. Przecież na tym forum i nie tylko, b. często mówiło się o tzw. Oficjalnych Instytucjach i ich Przedstawicielach. Mam nadzieję, że będzie komu zeznawać w razie czego"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.