bastus0 Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2004 witam....moze znajdzie sie jakis spec od malarstwa? czyja to sygnatura? kto to namalował? wiek okolo 100 lat....ja nigdzie nie dałem rady nic wyszperac (a w desie" tylko plać i płać) wiec prosze o pomoc !!! pozdrawiam bastus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2004 witam....moze znajdzie sie jakis spec od malarstwa? czyja to sygnatura? kto to namalował? wiek okolo 100 lat....ja nigdzie nie dałem rady nic wyszperac (a w desie" tylko plać i płać) wiec prosze o pomoc !!! pozdrawiam bastus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2004 ...a to cały obrazek około 100 na 50 cm..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bastus0
witam....moze znajdzie sie jakis spec od malarstwa? czyja to sygnatura? kto to namalował? wiek okolo 100 lat....ja nigdzie nie dałem rady nic wyszperac (a w desie" tylko plać i płać) wiec prosze o pomoc !!! pozdrawiam bastus.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.