KacperW. Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2004 Witam był ktoś już w wakacje na Mierzei Wiślanej, jakies ciekawe łupy? Może nowe miejsce do poszukiwań na mierzei ktoś odnalazł ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2004 A moze znalazł ktoś coś ciekawego na Mierzei wcześniej? Zwłaszcza interesują mnie rzeczy związane z historią mierzei nie tylko (choć przede wszystki :) z 45r.pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Tu masz dużo fotek poszukaj http://www.poszukiwanieskarbow.com/indexd.htmlPozdrawiam Sapertoruń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2004 dzieki, znam stronkę ale z mierzei tu ne ma fotek niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 są zdjecia sam zamieszczałem:)))Wpisz w szukaj" Mierzeja i bedzie tam mój post Sapertorun".Miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.