Skocz do zawartości

Monti jak testy Bartka 3 ????

shadee

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Słyszałem że w Polsce jest jakaś firma co produkuje Bartka 2 lub bartka 3 lecz tylko na export .Exportuje go za granice do jakiegoś egzotycznego kraju . Tylko tak słyszałem.
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nic o tym nie wiem ,kto sprzedaje wykrywacze ALLa na zagranice.Często bywam u P.Aleksndra ponieważ to mój sąsiad.Mieszkamy od siebie w lini prostej około 50 metrów.Mamy też na współke internet liweboxa :).Wiem tylko ,że czesi robią też jego wykrywacze widziałem to na czeskiej stronie internetu.Często z P.Allem robimy wspólne wypady :).
Sinbad
Napisano
Witaj Sinbad.
Jesli widzisz Pana Aleksndra to spytaj go czy jest firma która produkuje Bartka 2 lub Bartka 4 i prawdopodobnie wysyła je gdzieś do krajów Afryki Kongo czy Togo nie wiem dokładnie ponoć ma podpisany kontrakt z nimi. Tak słyszałem.
Napisano

PUMA1.
Dobrze zapytam P. ALLa.
ALL Teraz tylko projektuje urzadzenia.
Że P. ALL. nie robi wykrywaczy to bankowo a szkoda ale zdrowie ważniejsze.
To jeden z projektów P.Aleksandra.
Tu można o tym przyrządzie poczytać.
http://www.crp.lublin.pl/
Sinbad

Napisano
Więc tyle się dowiedziałem.P.Jacek Demet robi wykrywacze na export i całkiem nie źle mu to idzie.Robiony jest wykrywacz Max to jest na podstawie wykrywacza Pana ALLa Bartek 1 i chyba też sprzedaje i inne dynamiczne.Będą robiony też na export Bartek 2MS.
Tu jest strona arabów.Kupują ze wględu na zasięgi bo nimi posługują się na wykopaliskach archeolodzy.I tylko tyle sie dopytałem.Pozdrawiam
Sinbad
http://www.demet.republika.pl/engind.htm
Napisano
Cześć Sinbad_
Mam do Ciebie prośbe jesli widzisz Pana Aleksandra często to prosił bym Cię abyś się zapytał czy nie ma instrukcji obsugi do Bartka 3. Bardzo bym był wdzięczny jesli byś mi załatwił instrukcje do Bartka 3.
  • 1 month later...
Napisano
witam. czy ma ktos namiary na P.ALL'a? Sinbad czy ten e-mail jest jeszcze czynny... zalezy mi zeby sobie sprawic tą wykrywke, nie wiem jeszcze jak i jaka jest jego cena.. czy ktos wie?
Zbirek102

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie