szykan Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Czesc, własnie nabyłem wykrywke BH LS. Poszukuje ludzi z Grudziądza i okolic, którzy chodzą z wykrywką i chą sie podzielić swoimi spostrzeżniami i wogóle :). Dzięki, pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szykan Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 Chyba w Grudziądzu nie ma nikogo kto chodzi z wykrywką i organizuje wspólne wypady a szkoda :) nadal czekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Fajny jest ten opuszczony fort przez wojsko. Ktoś tam już trochę grzebał.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerwony kapitan Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 mozemy szukac razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
szykan Posted July 30, 2004 Author Share Posted July 30, 2004 Z miłą chęcią zapraszam. Wysłałem wiadomość na priv.Pozdrawiam Szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerwony kapitan Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 na priva nic nie doszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
szykan Posted July 30, 2004 Author Share Posted July 30, 2004 dziwne wysłałem potwierdzenie przyszło chyba ze masz jeszcze jakiegos maila podaj. Ja serdecsznie zapraszam na wspólne wykopki wiec czekam na odzew Link to comment Share on other sites More sharing options...
czerwony kapitan Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 adres napewno dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szykan Posted July 31, 2004 Author Share Posted July 31, 2004 własnie wysłało , moze dziewczyna przegląda Ci poczte i kasuje maile co niektore :) pozdrawiam szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosfer3 Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 temat jeszcze aktualny?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbieracz23 Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Wokolicach Grudziadza jest duza rozpietosc znalezisk.Z moich rozmow ze zbieraczami wynika ,ze mozna tu trafic na miejsca z przedmiotami z czasow Imperium Rzymskiego-monety ,okresu wojen Napoleona,.Bardzo duzo jest trafien z IWS,IIWS.Teren jest ciekawy, tylko trzeba wiedziec gdzie kopac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walwuch Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Witam!Ja i mój brat jesteśmy chętni. W najbliższą sobotę(8.10.2005) jedziemy na Księże Góry na wykopki. Posiadamy wykrywacz - niestety znam nazwy, gdyż był zakupiony w Grudziądzkim sklepie militarnym za 770 zł. Jak coś to możemy również wymienić się informacjami na temat walk w rejonie Grudziądzaw 1939 oraz 1945 roku. Znamy też swoje artefaktonośne" miejsca :D. CZEKAM NA ODPOWIEDŹ!!!!!PozdrawiamMichał Skrzypik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.