szykan Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2004 Czesc, własnie nabyłem wykrywke BH LS. Poszukuje ludzi z Grudziądza i okolic, którzy chodzą z wykrywką i chą sie podzielić swoimi spostrzeżniami i wogóle :). Dzięki, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szykan Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2004 Chyba w Grudziądzu nie ma nikogo kto chodzi z wykrywką i organizuje wspólne wypady a szkoda :) nadal czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2004 Share Napisano 15 Lipiec 2004 Fajny jest ten opuszczony fort przez wojsko. Ktoś tam już trochę grzebał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwony kapitan Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 mozemy szukac razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szykan Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2004 Z miłą chęcią zapraszam. Wysłałem wiadomość na priv.Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwony kapitan Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 na priva nic nie doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szykan Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2004 dziwne wysłałem potwierdzenie przyszło chyba ze masz jeszcze jakiegos maila podaj. Ja serdecsznie zapraszam na wspólne wykopki wiec czekam na odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czerwony kapitan Napisano 31 Lipiec 2004 Share Napisano 31 Lipiec 2004 adres napewno dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szykan Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2004 własnie wysłało , moze dziewczyna przegląda Ci poczte i kasuje maile co niektore :) pozdrawiam szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 temat jeszcze aktualny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbieracz23 Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 Wokolicach Grudziadza jest duza rozpietosc znalezisk.Z moich rozmow ze zbieraczami wynika ,ze mozna tu trafic na miejsca z przedmiotami z czasow Imperium Rzymskiego-monety ,okresu wojen Napoleona,.Bardzo duzo jest trafien z IWS,IIWS.Teren jest ciekawy, tylko trzeba wiedziec gdzie kopac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Witam!Ja i mój brat jesteśmy chętni. W najbliższą sobotę(8.10.2005) jedziemy na Księże Góry na wykopki. Posiadamy wykrywacz - niestety znam nazwy, gdyż był zakupiony w Grudziądzkim sklepie militarnym za 770 zł. Jak coś to możemy również wymienić się informacjami na temat walk w rejonie Grudziądzaw 1939 oraz 1945 roku. Znamy też swoje artefaktonośne" miejsca :D. CZEKAM NA ODPOWIEDŹ!!!!!PozdrawiamMichał Skrzypik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.