nosfer3 Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 Proszę o identyfikacje łuski,jej bicia S 11 95 Dotychczas trafiałem na bicia skaldające sie z 4 znaków(czasem 4 pole było puste).W tym przypadku ewidentnie sa tylko 3 znaki.NIe potrafie okreslic producenta i bliższych danych więc powołuje sie na Wasze obeznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Mauzer niemiecki z 1895 roku, pocisk typu S, 11 partia.Chyba nic nie pomieszałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor65 Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 S - oznacza Munitionsfabrik , Spandau11 - miesiąc produkcji95 - rok produkcjiPozdrowienia Thor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 Dzięki,niespodziewałem sie ze moge dorwać taką starą,to najstarsza ze znalezionych.Jeszcze raz dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rondi Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Zerknij tu:http://piotrsj.webpark.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.