maciej800 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 WitamWczoraj na wyprawie znalazłem taki oto przedmiot, nie jest on raczej współczesny gdyż znajdował się dość głęboko. Długość jak widać na zdj około 11 cm. Z drugiej strony przedmiot jest płaski. Jest to prawdopodobnie ołów.PozdrowieniaMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej800 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 WitamWczoraj na wyprawie znalazłem taki oto przedmiot, nie jest on raczej współczesny gdyż znajdował się dość głęboko. Długość jak widać na zdj około 11 cm. Z drugiej strony przedmiot jest płaski. Jest to prawdopodobnie ołów.PozdrowieniaMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maciej800
Witam
Wczoraj na wyprawie znalazłem taki oto przedmiot, nie jest on raczej współczesny gdyż znajdował się dość głęboko. Długość jak widać na zdj około 11 cm. Z drugiej strony przedmiot jest płaski. Jest to prawdopodobnie ołów.
Pozdrowienia
Maciek
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.