Skocz do zawartości

Młoda konkurencja NADCHODZI!! ;)

Heruss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i pozdrawiam.
Zamieszczam fotke mojej 7 letniej córy która jak może wyrywa mi piszczle i ucieka w las(oczywiscie pod moim okiem), zreszta ze swoim bratem bliźniakiem który kopie zamiast niej (kobieta poradzi sobie w życiu hehe).
Ciekawe czy macie też dzieciaki ktore beda po nas kopaly , bo my i tak wszystkiego nie wyciagniemy.
Darz Dół
Heruss

Napisano
Witam,

Oj masz rację, ostatnio miałem okazję się przekonać aż mi głupio było co młodzież potrafi :)

a mianowicie byłem ostatnio na prusach wsch. i zajrzałem do zaprzyjaźnionego leśniczego, młodzi w wieku 4, 6 i 17 lat porwali wykrywacz fumfla i w las.. oczywiście poszedłem za nimi by przypilnować czy przypadkiem nie zaczną bawić się rozrywkami..

Wykrywką bawił się najmłodszy (wykrywka większa od malca) 6cio latek kopał a 17 latek dyrygował

Efekt ich pracy mnie powalił na nogi guziki, 1 odznaczenie i kilka kopiejek...

upss głupio mi było bo tego dnia wyciągnąłem mniej więcej tyle samo (obciach)

pozdrawiam, także młodą konkurencję :)
Napisano
No no no!Rośnie młody narybek poszukiwaczy!Miejmy nadzieję że jak oni zaczną szukać to ustawa o ochronie zabytków będzie umozliwiala legalne poszukiwania z wykrywaczem.

pzdr

Sanshin
Napisano
Ja dzisiaj tylko łuskę od floberta ale wracając z garażu moja mała się nachyliła i mówi tsi czyli czyli pieniążek. Było to 2 gr, nieźle jak na 2 letniego potomka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie