Gość Napisano 4 Lipiec 2004 Share Napisano 4 Lipiec 2004 Mam prośbe... czy ma ktoś z Was dokładne wymiary tych trzonków ? Mile widziany rysuneczek ;D .....pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Waffen/handgranaten.htmProsze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Jak zapomniałeś hasła to użyj opcji przypomnienia na głównej stronie lub napisz do mnie bocian@odkrywca-online.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 jka chcesz to mogę ci pomierzyć bo mam oryginalny trzonek od wz24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 To zmierz i dla mnie, nawet tak ogólnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 Noo.. .przydałyby się.... Jeśli ktoś takei posiada.. .to prosze się podzieli tu z nami ;)...pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.