BISIK Napisano 24 Wrzesień 2002 Autor Napisano 24 Wrzesień 2002 W Krakowie ewakuowali 3 bloki ludzi bo w piwnicy znalezli niewybuchy z czasow drugiej wojny. Przed chwila podawali na RMF.
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 bomby znaleziono na budowie nie w piwnnicy - jak zwykle jesteśmy niewinni
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Niedawno podawali, że zapali kolekcjonera, co miał skorupy pocisków, naboje i działko plot w piwnicy.
yoony Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 tylko niech ktos mi wyjasni co ma dzialko do zagrozenia?
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 stary McGiwera nie oglądałeś ? wiesz co można zrobić z działka !!! :)Ps ponoć puszczają McGiwera adeptom policyjnym jako film instruktarzowy...:-)
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 A tak poważnie to wam współczuje (koledzy z krakowa), trzymajcie się!!!!!!!
Gambit Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Nie no ale poważnie... Kilka dwusetek z zapalnikami w środku to szumu narobi zawsze...G.
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 U nas w grodzi kraka to co jakis czas komus zabawki zabieraja.A potem trafiaja spowrotem do zbieraczy tylko takich co w milicji kiedys pracowali.Tak bylo z parabelka kolegi.Sprzedal ja znajomemu, znajomemu skracila ja policja.A potem kolega widzi swoja byla parabelke u innego goscia bylego UBeka.Dostal od kolegow.No coz tak to u nas niestety bywa.
Krisga Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 zetonto tak jak u mnie... reguła czy przypadek... ;->
Gość Napisano 24 Wrzesień 2002 Napisano 24 Wrzesień 2002 Jesne ze regola.Niestety dosyc glopia.Zeby za skorupy miec problemy.Ale tak jak sa skorupy to byl i trotyl.I co sie z nim stal?Poszedl na bomby dla mafii.I stawiaja ci zarzuty o powiezania z przestepczoscia zorganizowana i handel mat. wybuchowymi.Bywa przesrane Panowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.