suchy ss Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 a no wiosna juz jest:D ja juz nawet bylem z pikawka i znalazlem cos ala klamra ale zgnita:/ i przy niej kosc:D nadal mnie ciekawi od czego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 27 Marzec 2006 Autor Share Napisano 27 Marzec 2006 chłopaki wiosna wiosną, byłem wczoraj w lesie to teren jeszcze w niektórych miejscach zaśnieżony, a w pozostałych miejscach kałuże do kolan, trzeba będzie jeszcze trochę poczekać!!ale spotkanie na oszachcie jeszcze aktualne co nie??????trzeba zrobić tak abyśmy się tam wszyscy spotkali Wajcha ja Neptunak i ty suchy no i niewiem kto jeszcze!!Może pana Sikore zaprosimy z programu na trójce Było Mineło" :-Dpozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 no spotkanie aktualne:) Wajcha moze moj kolega pojedzie z nami:) da sie mu po 5zł jak co na bryne i autkiem pojedziemy:)nie bedzie trzeba wykrywek na rowerze wiesc:)ale jeszcze nic nie obiecuje:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Jeśli nie macie nic przeciwko to tez bym się chętnie pojawił na spotkaniu. pozdroMat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 ja jestem za, a Wy chlopaki? ja mysle ze czym nas wiecej tym lepiej:)Mathew a skad jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 Mathew pewnie że możesz sie z nami spotkać na oszachcie, im więcej osób tym raźniej i nawet lepiej!!Mathew skąaad jesteś( tzn gdzie mieszkasz) i czy znasz to miejsce bo jak tak to się bardzo ciesze z tego powodu :-D??no i może więcej osób będzie do załozeniaa naaszej katowickiej grupy :-Dkurcze a za oknem ulewa :-(pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemini Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 cześć wam nareszcie ktoś odezwał się na temat Górnego Śląska Jakiś czas temu wspomniałem o lasach Panewnickich i było 0 -odzewu. cieszę się że w końcu są odważni do podjęcia tematu ale JUŻ WASOSTRZEGAM!!!!!! panowie z Nadleśnictwa walą po 5-stówek bez ostrzeżenia za ,,niszczenie środowska'' ooohyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeżeli mam coś dodać n/t. górnego śląska to p...GG 9812216po 22.00proponuję mójpost podany wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemini Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 wzgórze Wandy to bajer ---kolego lepiej wpadnij do Bierunia lub Lędzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 my teraz nie mówimy o wzgórzu wandy tylko o oszachcie, to jest nasz główny temat gemini!!i jak mathew, przyjołeś nasze zaproszenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemini Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 koledzy !!!!!nie kłoćcie się! mieszkam na kokocińcu iod lat 20 penetruję ,,moje''lasy. Co wykrywacz i inne parametry to i inne FANTY .......uwaga na podsłuchy ale Fantów jest masa i skończcie w końcu piepszyć że na Górnym śląsku nie ma nic w glebie!!!!albo jesteście nie w temacie albo szukacie ,,złotych gór''-----dupki!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gemini Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 jeszcze coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 28 Marzec 2006 Autor Share Napisano 28 Marzec 2006 gemini fajny gość z ciebie najpierw mówisz koledzy" a później nazywasz cytuje dupki"!!a z tym pieprzeniem, to kto powiedział że na górnym śląsku niema fantów, my napewno tak niemówiliśmy bo my wiemy że są i to dużo fantów :-D acha i jeszcze jedno my się w tym temacie i w innych nigdy niekłócimy my tylko wymieniamy poglądu i prubujemy dojść do prawdy obalając jedne mity i potwierdzając drugie, więdz proszę tego nienazywać kłótnią jeśli o to ci chodziło :-Dpozdr.ZnaChoRps.Gemini masz racje że Lasy Panewnickie są obfite w fanty :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 gemini cos Ci sie chyba pomylilo:) nikt z nas nie twierdzi ze na G. Śląsku nie ma ciekawych miejsc, wrecz jest i to sporo:)Wajcha a Ciebie gdzie ponioslo?musimy pogadac:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Mathew jest z Siemianowic Śląskich, ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 Mathew czyli aż tak daleko niemasz do oszachtu, Zapraszam cie serdecznie na spotkanie, nio ale to dopiero jak skończy się to mokre szaleństwo i śnieg całkowicie w lasach stopnieje!! acha no i umawiamy się oczywiście na mailu albo na gg, tak żeby było to spotkanie nie było jawne bo różni ludzie śledzą to forum :-D pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 no panowie las to teraz jedno wielkie bajoro musimy troche odczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 29 Marzec 2006 Autor Share Napisano 29 Marzec 2006 no wajcha ale przynajmniej to teraz na oszachcie równy teren jest, nic tylko załatwiamy ponton, saperki i wykrywki w łapy i płyniemy gdzie nas prąd poniesie i po drodze szukamy :-Dpozdr.ZnaChoRps.to co robimy spływ pontonem po oszachcie, bo wody to żeczywiście mnustwo, więc tak jak mówiłem wcześniej teren pięknie płaski :-D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 ZnaCHoR nie bo boje sie ze sie potopimy i nici ze skarbu no niestety musimy uzbroic sie w cierpliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 a no trzeba czekac:)hehe jak nie snieg to deszcz nas zatrzymuje:Dpzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 suchy na indyfikacji dalem post morze ty cos wieszo tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 niestety nie mam pojecia co to jest:( ale widze ze mega mozgi z identyfikacji" sie nie wypowiadaja:/ ciekawe czemu.....?Postaram sie cosik na necie poszukac:)bo wiem ze Ty zbyt wiele czasu na kompie nie spedzasz i nie masz kiedy to sprawdzic.pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 zrobilem nowy watek w dziale Spotkania Integracje pod tytulem Oszacht 2006":) wiec tam sie bedziemy umawiac na wykopki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 znachor i neptunak czekamy na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.