Skocz do zawartości

czy ktoś szukał w Katowicach na Wzgórzu Wandy??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
chłopaki wiosna wiosną, byłem wczoraj w lesie to teren jeszcze w niektórych miejscach zaśnieżony, a w pozostałych miejscach kałuże do kolan, trzeba będzie jeszcze trochę poczekać!!ale spotkanie na oszachcie jeszcze aktualne co nie??????trzeba zrobić tak abyśmy się tam wszyscy spotkali Wajcha ja Neptunak i ty suchy no i niewiem kto jeszcze!!Może pana Sikore zaprosimy z programu na trójce Było Mineło" :-D
pozdr.ZnaChoR
Napisano
no spotkanie aktualne:)
Wajcha moze moj kolega pojedzie z nami:) da sie mu po 5zł jak co na bryne i autkiem pojedziemy:)nie bedzie trzeba wykrywek na rowerze wiesc:)ale jeszcze nic nie obiecuje:P
pzdr.
Dawid
Napisano
Mathew pewnie że możesz sie z nami spotkać na oszachcie, im więcej osób tym raźniej i nawet lepiej!!Mathew skąaad jesteś( tzn gdzie mieszkasz) i czy znasz to miejsce bo jak tak to się bardzo ciesze z tego powodu :-D??
no i może więcej osób będzie do załozeniaa naaszej katowickiej grupy :-D
kurcze a za oknem ulewa :-(
pozdr.ZnaChoR
Napisano
cześć wam nareszcie ktoś odezwał się na temat Górnego Śląska Jakiś czas temu wspomniałem o lasach Panewnickich i było 0 -odzewu. cieszę się że w końcu są odważni do podjęcia tematu ale JUŻ WASOSTRZEGAM!!!!!! panowie z Nadleśnictwa walą po 5-stówek bez ostrzeżenia za ,,niszczenie środowska'' ooohyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeżeli mam coś dodać n/t. górnego śląska to p...GG 9812216po 22.00
proponuję mójpost podany wcześniej
Napisano
my teraz nie mówimy o wzgórzu wandy tylko o oszachcie, to jest nasz główny temat gemini!!i jak mathew, przyjołeś nasze zaproszenie??
Napisano
koledzy !!!!!nie kłoćcie się! mieszkam na kokocińcu iod lat 20 penetruję ,,moje''lasy. Co wykrywacz i inne parametry to i inne FANTY .......uwaga na podsłuchy ale Fantów jest masa i skończcie w końcu piepszyć że na Górnym śląsku nie ma nic w glebie!!!!albo jesteście nie w temacie albo szukacie ,,złotych gór''-----dupki!!!!!!!!!!!!!
Napisano
gemini fajny gość z ciebie najpierw mówisz koledzy" a później nazywasz cytuje dupki"!!a z tym pieprzeniem, to kto powiedział że na górnym śląsku niema fantów, my napewno tak niemówiliśmy bo my wiemy że są i to dużo fantów :-D acha i jeszcze jedno my się w tym temacie i w innych nigdy niekłócimy my tylko wymieniamy poglądu i prubujemy dojść do prawdy obalając jedne mity i potwierdzając drugie, więdz proszę tego nienazywać kłótnią jeśli o to ci chodziło :-D
pozdr.ZnaChoR
ps.Gemini masz racje że Lasy Panewnickie są obfite w fanty :-D
Napisano
gemini cos Ci sie chyba pomylilo:) nikt z nas nie twierdzi ze na G. Śląsku nie ma ciekawych miejsc, wrecz jest i to sporo:)
Wajcha a Ciebie gdzie ponioslo?musimy pogadac:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Mathew czyli aż tak daleko niemasz do oszachtu, Zapraszam cie serdecznie na spotkanie, nio ale to dopiero jak skończy się to mokre szaleństwo i śnieg całkowicie w lasach stopnieje!! acha no i umawiamy się oczywiście na mailu albo na gg, tak żeby było to spotkanie nie było jawne bo różni ludzie śledzą to forum :-D
pozdr.ZnaChoR
Napisano
no wajcha ale przynajmniej to teraz na oszachcie równy teren jest, nic tylko załatwiamy ponton, saperki i wykrywki w łapy i płyniemy gdzie nas prąd poniesie i po drodze szukamy :-D
pozdr.ZnaChoR
ps.to co robimy spływ pontonem po oszachcie, bo wody to żeczywiście mnustwo, więc tak jak mówiłem wcześniej teren pięknie płaski :-D??
Napisano
niestety nie mam pojecia co to jest:( ale widze ze mega mozgi z identyfikacji" sie nie wypowiadaja:/ ciekawe czemu.....?
Postaram sie cosik na necie poszukac:)bo wiem ze Ty zbyt wiele czasu na kompie nie spedzasz i nie masz kiedy to sprawdzic.
pzdr.
Dawid

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie