general1006 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Witam Mam pytanko co to za blaszka? Znaleziono w Brzegu.poz.general1006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 i jeszcze jedna fota z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 mi to wygląda naa blaszke z pieczęci do laku!!pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Podaj wymiary...A na pewno nie jest to pieczęć do laku, widać przecież że ma znaczne rozmiary;).Orzeł wygląda mi na pruski. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 mi to bardziej pasuje do pruskiej policji tylko w tle emalii brakuje(powinna być czarno-biała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Emalia mogła zostać usunięta w procesie czyszczenia", bądź kiepskiej jakości sama odeszła od korozji pod nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 wymiary blaszki szer. 28mm wys. 37mm gr.1,5mm. Blaszka nie byla czyszczona tak wyglądała po wykopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Ja stawiam na odznake lub emblemat noszony przez pruską policje.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Ja stawiam na odznake lub emblemat noszony przez pruską policje.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
general1006
Witam
Mam pytanko co to za blaszka? Znaleziono w Brzegu.
poz.general1006
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.