Gewer Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Mam pytanie moze ktoś pomoze mi je rozwiazać.Czy na starych mapach np grossblatach były zaznaczane zagajniki czy raczej nie, jeśli tak to jak były one odznaczane tak samo jak normalny las czy raczej było oddzielne znakowanie.Jesli ktoś by miał wycinek starej mapy z takowym zaznaczeniem i zanieściłby w poim poscie był bym bardzo za to wdzięczny.Pozdrawiam wszystkich Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 nie wiem jak na starych ale obecnie zaznacza sie nawet pojedyncze drzewo (zależy od skali) a wlasach oznacza sie wysokość, średnicę pnia i odległosć między pniami a także rodzaj drzew. Nie sądzę żeby to był wymysł powojennych lat. Jeśli w czasie aktualizacji mapy był już zagajnik to powinien być zaznaczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.