GIWEROLOG_16 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 czesc niedawno wykopałem identyczny lecz dopiero teraz wiem co to jest... :)Możecie mi przetłumaczyc skrót i powiedziec cos niecoś o tej organizacji??Deutscher Luftsport Verband (DLV) Dagger
DTH Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Ja tam niemiecki tak od biedy raczej, ale to bedzie chyba: Niemieckie Stwarzyszenie Sportow Lotniczych
GIWEROLOG_16 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Może coś więcej skąd to się wzięło, jak działało, czy jest to żadka rzecz?? Co to za organizacja :)
GIWEROLOG_16 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 gdy żył był piękny !!!! Niestety z mojego zostało tylko, wspomnienie :)
GIWEROLOG_16 Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Został znaleziony luzem w miejscu, gdzie stały dawniej kamienice, był wytargany razem z gruzem dlatego nie mam pozostałych części :( Na początku była to grudka wszystkiego nie wiedziałem nawet co to jest podczyściłem i wyszło to cudo :) Ale co dalej, jeszcze nie czyściłem czegoś takiego ( rozbierałem ) Mam zamiar pozbyc się całkowicie żelaza i podorabiać nowe, podejrzewam że w trakcie walk zapalił się dom w którym przebywał ten przedmiot, stal się rozhartowała i mamy, widziałem rzeczy z innych piwnic były w oxydce :) heh a to ledwo ogryzek, pomóżcie... Czy jeśli wsadzę to do elektrolizy to wyżre cały tlenek?? Czy może wsadzić do octu ?? Tylko czy jeśli polezy tam np 10 dni to nie uszkodzi mosiądzu?? BOję się zniszyć... Co polecacie?? I skąd dorwac potem części?? Z jakiś badziewnych tandetek z kiosków czy może mi ktoś to dorobuić może jakiś kowal??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.