kommark Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2004 w okolicy było sporo ale tylko ten jeden miał takie przemarszczenie, wszystkie pozostałe były standardowe. kaliber 12,7 mm, bicia na dnie 3B/gwiazdak/41, o co tu chodzi czy cos mi umkneło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 Pocisk wygląda na wbity do środka, jest za krótki. Może zgnieciony od czoła, choć za symetryczne te pierścienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 co do tego ze pocisk nie ył rozbierany mam 100%pewnosc, wszystkie pozostałe sa identyczne, oczywiscie prócz tego sfalowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 raczej to orginalny kształt, wszystko jest symetrycznem wiec na 100% to orginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 maxikasek ma racje, ten pocisk jest wbity do środka.Może to jakaś fabryczna usterka albo ktoś wysypał proch i włożył pocisk z powrotem?To tylko takie przypuszczenia.W każdym bądż razie nie ma tu nic niesamowitego:)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 oj tyle to i ja wiem niesamowity był film pt WAKACJE Z DUCHAMI, szukam po prostu odpowiedzi na zwykłe pytanie, jesli znasz proces kontroli technicznej a sadze ze znasz zwłaszcz przy produkcji wojskowej to takie stwierdzenie jak wada fabryczna nie istnieje zwłaszcza w CCCP w czasie wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2004 w okolicy było sporo ale tylko ten jeden miał takie przemarszczenie, wszystkie pozostałe były standardowe. kaliber 12,7 mm, bicia na dnie 3B/gwiazdak/41, o co tu chodzi czy cos mi umkneło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kommark
w okolicy było sporo ale tylko ten jeden miał takie przemarszczenie, wszystkie pozostałe były standardowe. kaliber 12,7 mm, bicia na dnie 3B/gwiazdak/41, o co tu chodzi czy cos mi umkneło?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.