MK Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Napisano 29 Czerwiec 2004 DARZ BÓR!niby to tylko onet, ale zawszehttp://gry.onet.pl/gam_itm.html?GameOID=1102&OID=1102Widział ktoś to w akcji?
ZnaChoR Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 łooł zapowiada się tu na zaj...bista gierke!!jak by jeszcze zrobili coś w stylu Szeregowca Ryana było by git :)dzięki za namiarpzdr.ZnaChoR
M98k Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Ja sobie demo ściągam ze strony głównej producenta :)
Gryf Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 Stary poco demo,nielepiej juz pelnej wersji poszukac w necie?
nosfer3 Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 No cóz,nie wiem jak Wam ale mi gierka przypadła do gustu,coprawda ma swoje mankamenty o ktorych nie bede sie rozpisywał bo to każdego z nas inwidualna sprawa co jest dober a co złe,jednakże dla użytkowników starszych PC nei polecam,raczej nie pójdzie,ma spoer wymagania sprzetowe(co do nich poczytajcie w serwisie GrY)
Brazz Napisano 18 Wrzesień 2004 Napisano 18 Wrzesień 2004 Gierka dość ciekawa, silnik graficzny ten sam co w poprzedniku Africa Corps vs Desert Rats.Twórcy mają parę niedociągnięć w tej grze ale patch powinien to załatwic. Ciekawe jaki będzie kolejny tytuł??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.