MK Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2004 DARZ BÓR!niby to tylko onet, ale zawszehttp://gry.onet.pl/gam_itm.html?GameOID=1102&OID=1102Widział ktoś to w akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 łooł zapowiada się tu na zaj...bista gierke!!jak by jeszcze zrobili coś w stylu Szeregowca Ryana było by git :)dzięki za namiarpzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M98k Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Ja sobie demo ściągam ze strony głównej producenta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryf Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 Stary poco demo,nielepiej juz pelnej wersji poszukac w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 No cóz,nie wiem jak Wam ale mi gierka przypadła do gustu,coprawda ma swoje mankamenty o ktorych nie bede sie rozpisywał bo to każdego z nas inwidualna sprawa co jest dober a co złe,jednakże dla użytkowników starszych PC nei polecam,raczej nie pójdzie,ma spoer wymagania sprzetowe(co do nich poczytajcie w serwisie GrY) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazz Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Gierka dość ciekawa, silnik graficzny ten sam co w poprzedniku Africa Corps vs Desert Rats.Twórcy mają parę niedociągnięć w tej grze ale patch powinien to załatwic. Ciekawe jaki będzie kolejny tytuł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.