yupiter Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Ja swego czasu używałem do mojego śp. Zenita pierścienie pośrednie. Robiłem wtedy mrówki na jabłku, pszczoły na kwiatku i inne takie śmieszne rzeczy.Efekt był genialny, tym bardziej, że było to robione na sjaldy i taka pszczoła miała łeb jak koń...YP
piter476 Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Witam! A Bocian ma nas w d...!!!! Co z kwestią logowania ? Nawet nie raczyłeś odpowiedzieć. Masz nas za gówniarzy? Nie spodziewałem się tego po Tobie.Pozdrawiam - Piotr (PP)PS. Bocian czytasz czasami posty? (PP) To moje inicjały ja nie wstydzę się swojego imienia i nazwiska, nazywam się Piotr Piwowarczyk, wydaje mi się, że tfrochę wiem coś o poszukiwaniach.Pozdrawiam - Piotr Piwowarczyk lub dla innych niewtajemniczonych Piter 476" (PP)
piter476 Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 Witaj Bocian! Mam nadzieję, że się nie obraziłeś? Pozdrawiam - Piotr (PP)
Bocian Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Czesc Piotrus.Juz odpowiadam.A Bocian ma nas w d...!!!! Bocian nie ma nikogo w dupie.Co z kwestią logowania ? Nawet nie raczyłeś odpowiedzieć. Skoro sam nie wiem co z logowaniem to o czym mam opowiadacMasz nas za gówniarzy? Nie spodziewałem się tego po Tobie. Domysl niczym nie uzasadniony, nie lubie gdy ktos wie lepiej ode mnie co ja mysle.PS. Bocian czytasz czasami posty? Czytam(PP) To moje inicjały ja nie wstydzę się swojego imienia i nazwiska, nazywam się Piotr Piwowarczyk, wydaje mi się, że tfrochę wiem coś o poszukiwaniach. No i? Mam jakis pomnik wystrugac z tego powodu?Jak pamietam kiedys byles przeciwny logowaniu.Ostatnie dwa tygodnie czesciej bylem na oddziale chirurgii akademii medycznej niz w domu, forum pilnowala jednak caly czas inna osoba co widac po paru watkach i postach.Ta osoba nadal to bedzie robic a ja jeszcze musze pare dni pobyc poza domem. Ale nie wykorzystujcie tego faktu do zadym bo jest ktos kto trzyma palec na Delete i zapewne nie bedzie sie tlumaczyl. A jak przyjade do Swinoujscia to osobiscie Ci nakopie za te male szpileczki dla rozruszania atmosfery :) W Juracie bylo zbyt wielu swiadkow :)
piter476 Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Napisano 4 Lipiec 2004 Witaj Bocian! Życzę Ci powrotu do zdrowia nie wiedziałem, że coś Ci dolega. Mam jednak nadzieję iż nie jesteś urażony. Jeszcze raz życzę powrotu do zdrowia i pozdrawiam Piotr (PP)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.