maskot5pu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 witam prosiłbym o określenie mniej więcej daty produkcji wiem że można to określić po literce pod koroną ale na tym moja wiedza się konczy ciekawe że facet miał tylko sam celownik w takim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 JEST TO PIERSZOWOJENNA SZCZERBINA I MOGLA ZOSTAĆ WYPRODUKOWANA OD 1898R DO OK 1919R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 A ja widziałem taki celownik tylko że z podziałką od 2 , i się zastanawiam od jakiego to modelu mausa (na tym jest od 4 i na allegro też widze zawsze od 4).Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maskot5pu
witam prosiłbym o określenie mniej więcej daty produkcji wiem że można to określić po literce pod koroną ale na tym moja wiedza się konczy ciekawe że facet miał tylko sam celownik w takim stanie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.