Gość Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 ratunku wlazłem w posiadanie niesmiertelnika sztuk 2 , jest on jajowaty nie prostokatny jak współczesne amerykańskie , stan super ale śmierdzi mi koreą wybite na nim dane to SPARKS AMOS NELLY przy czym wedle mnie sparks to nazwisko a amos i nelly to imiona jest numer i skrót PROT czyli chyba protestant , moze jest jakas publikacja ksiązkowa na ten temat z góry i dołu dziękuje
mosin Napisano 22 Wrzesień 2002 Napisano 22 Wrzesień 2002 amerykanie, z tego co słyszałem, lubują się w nieśmiertelnikach cywilnych (nie wiem od kiedy). na takiej blaszce jest imię, nazwisko, grupa krwi i wyznanie. bo na wojennych to powinna być jenostka, nie? zresztą to tylko sugestia. nie znam się...
Gambit Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 Jednostka niekoniecznie - żeby wróg nie poznał z jakiej jednostki i jakiego typu wojsk żołnierz pochodził. Ale napewno powinien być tam umieszczony stopień wojskowy... G.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.