Gość Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 dostałem od kolegi i nie wiem co to jest, chyba futerał na jakąś lunetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Z tego co widać jest to pokrowiec na tygrysa lub kabura do waltera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 dzięki za odpowiedzgratuluję intuicji, wróżka przy tobie to nic!a teraz poważnie , nie mogę wkleić zdjęcia , jestem nowy więc możze mi pomożesz ,a nie będziesz się nabijał tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Jak zwykle trzeba się zalogować:)rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.