polzin Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Mam prośbę ...Czy posiadacie zdjęcia pojemnika na lufy do MG34, chce zająć sie rekonstrukcją mojego wykopka ale nie wiem jak wyglądały pokrywki i pasek....Sądzę,że pokrywy mogły być wykonane ze skóry.Polzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 pokrywy ze skory????jaki ty pojemnik masz?mam 2 sztuki, jeden na lufy od 42 a drugi wersja przejsiowa, na lufe od 34 i 42 (obie wchdoza)moge dac zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 acha oba pojemniki w calosci sa stalowea zdjecia dam pod wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Moze chodzi o ten pojemnik na dwie lufy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 on tez byl caly metalowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2004 sorki,że wczoraj nie pisałem ale byłem w Darłowie..Pojemnik jest na 2 lufy i nie ma zawiasów.Powinien posiadać dwie pokrywy, które umocowane były na paskach skóry (pozostały na ściance podkładki mocujące pasek skórzany do przenoszenia pojemnika - do nich tzkże przymocowany był zawias ze skóry).Od dołu pojemnika jest miejsce - myśle na przybory do czyszczenia....Zamknięcia też były ze skóry, świadczą o tym kołki wbite na boku pojemnika.Jak mi się uda pożyczyć cyfrówkę to wstawię fotkę.Do Frozzera- ta szpanga za walkę wręcz to oryginał?Zoczyłem ją na fotce twojej kolekcji.Polzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 takcale mialem dwie, obie brazowemam tez kilka zlamanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 polzin napisz do mnie na maila frozzer@interia.plmam dla ciebie propozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 ...napisałem........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2004 mój adresik... polzin@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 pisalem na twoje gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.