Skocz do zawartości

Do Bociana

India

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.

W zwiazku ze Skarga do Rzecznika Praw Obywatelskich", ktora pojawiła sie na stronie O.- moze mogłbys umozliwic zamieszczenie tego listu na stronie Poszukiwan skarbow? Własciwie- generalnie chodzi o zgode autora do publikacji.A posrednio- chyba niegłupio byłoby zebranie wiekszej ilości podpisów.

Ja chetnie przykleję to w swoich działach- a i pewnie inni nie odmowia.

Pozdro.India
Napisano
Musisz się zwrócić do redakcji. Otrzymałem to tylko do zamieszczenia, nie mam kontaktu z autorem.

Za chwilkę dodam dla leniwych link po kliknięciu którego będzie można wydrukować gotowy list z miejscem na podpis i inne dane.
Napisano
Cze.

Nim odpisałes- dzwoniła do mnie obecna red.nacz.Odkrywcy.Juz wiem,że to ich inicjatywa , a nie forumowiczów. Dostałam pełna zgode na umieszczenie listu. P. Kwiecinska mówiła - że po powrocie z przeswietlenia zrobisz wersje do skopiowania - z mozliwościa złozenia podpisu...Czy taka wersje całego listu- Protestu - z tym podpisem mogłbys przesłac na moj mail??? W znaczny sposób ułatwiłoby to wielu osobom wypełnienie poparcia. W końcu chodzi o wspólne dobro:)

W razie ::)- iedowiary"heheh- mozesz sprawdzic wiesci u zródła::) Wbrew pozorom- nie było strzelanin przez komórkę:) Aż...szkoda:)

Pozdro.India.
Napisano
Prościej będzie kliknąć na te dwa linki:

wydruk z przeglądarki - http://www.odkrywca-online.com/teksty/szablon_skarga.html
wydruk z pliku .pdf - http://www.odkrywca-online.com/teksty/szablon_skarga.pdf
Napisano
Nie zaskoczyłem, to chyba efekt znieczuleń. Cały tekst najlepiej skopiować bezpośrednio ze stronki. Mam to w bazie w formacie nie za bardzo nadającym się do przesłania e-mailem. Tekst ten jest również zamieszczony w nowym lipcowym numerze na dwóch ostatnich stronach gazety.
Napisano
Dzieki Bocian.

Po małych perypetiach- tekst został przyklejony na forum skarbow.Choc nie obylo sie bez małej burzy:):):)

Pozdro.India.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie