vonadamski Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Witam!!!Czy ma ktoś tę giercołkę??? Jestem w stanie oddać sie za nią :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryniooo Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Dwójki niemam mam za to east front i weast front , a wogóle tak istnieje ? , szłyszałem ze talon soft wydał giera w tych klimatach tylko ze współczesnym polu walki czyli t-72 i takie tam ale niewiem jaką ona ma nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercur Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 Tutaj wszystko o wszystkich grach TALONSOFTU: www.theblitz.orgPozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 25 Wrzesień 2004 Share Napisano 25 Wrzesień 2004 vonadamski prosze odezwij sie do mnie na maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Witam!!!Dwa lata pozniej ale sie odzywam :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave1976 Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Oczywiście że jest EASTERN 2. Co ciekawsze można w niej zagrać w Kampanię Wrześniową 1939. Grałem - Niemców nie powstrzymałem co prawda ale zadaem im strat ile mogłem ;)Gra rewelacja i w przeciwieństwie do Eastern 1 nie wysypuje sie w trakcie kampanii. Szkoda że żaden polski wydawca nie uwzględnił jej w swojej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.