Skocz do zawartości

Gdynia-Wlk.Kack..hieny

dago

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przy leśnej drodze z Krykulca do Chwrzna, od wojny był sobie grób. Obok są tereny walk z 1939 i 1945. Przechodząc, zawsze jakiegoś kamienia tam dołożyłem. Jest to przecież swiadectwo histori. Dzisiaj, wracajac z poszukiwań w tej okolicy zaszedłem do grobu i...szlak mnie trafił, jakiś sk....wiel rozkopał mogiłę, czego tam szukał? Dureń jeden, dla paru guzików i ewentualnie nieśmiertelnika pewnie by cały cmentarz rozkopał. Szceniactwo..cholera. Trochę to zagrzebałem, nie wiem czy dokopał się do kości, śladów zawartosci nie było. Sorry ..ale poruszony jestem.
Pozdrawiam

PS. Zna może ktoś jakieś szczegóły, kto tam leży?

Napisano
Lezy(lezal) tam CZLOWIEK!! Nie ma to teraz wiekszego znaczenia kim byl i po ktorej str. ewentualnie walczyl, nie zyje-nalezy sie szacunek jego mogile!!!
Zezwierzecenie obyczajow w Polsce przeraza:(( ciekawe gdzie jest gorzej?
Napisano
Witam
Widac ze w 3miescie kretynow i burakow nie brakuje, mam nadzieje ze ten kto to zrobil przeczyta te posty.Wstyd mi za tego barana, az strach oznaczac groby, a jest ich duzo w okolicy.
Jak bym dorwal takiego w lesie to ....... lagodnie bym mu wyprostowal faldy na korze muzgowej.
Pozalowania godne postepowanie...
Heruss
Napisano
SQrwiel...
I za kim się taka opinia dalej pociągnie? Za nami, oczywiście. Każdy z Nas to chyba potępia, ale postronne osoby, widząc coś takiego, wyrabiają sobie zdanie o typowym poszukiwaczu.
Książe Jarema i jego zbiór wesołych pali by się nim zaopiekowali.
Napisano
Znacie teren Obi,TESCO?Przed budowa tego markietu,/HIT/byly dzialki,miedzy nimi droga polna i grob.Podobny do tego z fotki.Kto tam lezal?nikt nie wiedzial Niemiec czy Rusek?Dzialkowcy kladli kwiaty,znicz zapalili.Do czasu,az przyjechal robol w gumiakach na wielkim spychaczu,i nie ma grobu i dzialek.Zwykle nikogo to nie rusza ,zanim ktos nie ukradnie kwiatow z grobu ich krewnego,czy pomnik przestawi lub rozwali.Tak to juz jest w naszym katolickim kraju,gdzie zmarlych sie szanuje ALE TYLKO SWOICH!!!Bo panowie i panie kasa teraz tylko sie liczy mala i ta wielka,i to jest bardzo smutne. Sami te hieny hodujemy,w szkole i domu,tego UFO nie zrobilo,tylko ktos na pozor podobny do nas,TAK ,TAK
Napisano
Witam , Taka sama sytuacja jest na Mierzei. Krzyże stawiane przez nas i innych były ciągle wyrywane a groby rozkopywane , a co najgorsze taki debil zostawiał wszystko na wierzchu (kości , resztki oporządzenia itd.)Słów brakuje. Jeżeli stoi krzyż, to jeden z drugim powinien, jak już tak bardzo chce pooglądać kości,zakopac wszystko z powrotem i postawić ten krzyż na swoim miejscu.
Pozdrawiam.
Napisano
witam
nieraz się zastanawiam czy tu nie potrzebna jest bomba atomowa - może po tym wszystko wróciło by do normalności....
a , co do hien - mam nadzieje że taka menda po śmierci tak przez robaki w dupe będzie rznięta że będzie sie kreciła w grobie jak pierdzielony akcelerator jadrowy...
A zreszta to i tak nic nie da to nasze pisanie.......
Kur...y zawsze były , są i będą i na to nie ma rady.

Poldi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie