ELM_ Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 no kurcze grybym sie ciut wczesniej urodzil to...i tak kucha bo tylko generalicjaa dostawala odznaczenia inkrustowane diamentami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 dajesz 20 zł masz takie od kopa heh nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 No i jestem po weekendowej przerwie i widzę, że znów pojawił się jakiś człowieczek, który ma jakieś problemy. Bieńku, czy jak się zwiesz (bo nie logujesz się i za każdym razem zmieniasz nicka), anie mnie to ziębi, ani mnie to grzeje, co wypisujesz na mój. Do postu o Tannenbergu napisałem co myślałem o Twoim zachowaniu, a podejrzewam, że nie tylko mnie wpieniłeś. Pojawiasz się znikąd, jak szczur wychodzący z klozetu i opluwasz kogoś, nie logując się nawet. To potwierdza tylko to, że jesteś niesamowitym tchurzem. Nie mam zamiaru Cię tu besztać,bo już raz Ci napisałem co powinienieś zrobić ze swoją osobą, tylko zwracam się z prośbą abyś poszukał sobie innego forum, bo nie lubimy tu podżegaczy!Co do mojego zamiłowania tzw. niemczyzną, to muszę Ci powiedzieć, że interesują mnie zarówno polskie fanty i pamiątki, jak i niemieckie, od rosyjskich też nie stronię, bo wszystko to jest kawałkiem historii naszej polskiej ziemi.Tobie mógłbym tak samo zarzucić zbieranie fantów po rosjanach, bo wydaje mi się że wiem kim jesteś (Damianie vel. Ryjku, jeśli się oczywiście nie myleę ,ale i tak pewnie zaprzeczysz). I nie ważne są dla mnie sfastyki, czy gwiazdy, liczy się tylko rozwiązywanie pewnych pytań związanych z różnymi zawirowaniami historycznymi, zbieranie drobnych fajnych pozostałości po ludziach z minionej epoki (po to aby nie zniszczały w ziemi; przez to także rozwijamy się pod względem kulturalnym, jak i społecznym, bo potrafimy docenić to, co inni potrafią zniszczyć, lub zanalować spreyem). Ale dość tego tłumaczenia, osobiście sobie nic do zarzucenia.Poza tym mam prośbę do Bociana, wprowadź proszę obowiązkowe logowanie, po to abyś mógł w razie czego usunąć danego delikwenta, który zaśmieca niepotrzebnie wątki. Wiem, że nie wszystko jesteś w stanie zauważyć, a takie rozwiązanie bardzo ułatwiło by nam wszystkim życie. Z góry dziękuję!PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Z resztą nie ma co już się denerwować, dość tych waśni i pomówień. Wracajmy do właściwej treści tego postu!PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Witam , słusznie Monsun , jak to się mówi : pies szczeka - karawana idzie dalej. Wracając do tematu - dalej zastanawiajacy jest dla mnie brak swastyk, może usunieto je już po wojnie?Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.