GIWEROLOG_16 Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 CześćZnalazłem fajną monetkę, w idealnym stanie, niestety monety mnie wogule nie interesują i zbieram na nowy wykrywacz więc postanowiłem ją sprzedać... Co to za moneta i ile mogę za nią wziąć??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 A tu jej druga strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wrzuć na Allegro z ceną od 5 zł i zobaczysz czy jest zainteresowanie :).pozdrMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 wg niemieckiego katalogu jest ona 10 razy droższa od 5 marek z Hindenburgiem z 1939 roku. nie wiem tylko jak to ma się na nasze realia i czy można przyjąć taki przelicznik. na złotówki wychodziłoby więc ok 100 zł.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 :) 100zł, tak mało?? To lipa więc raczej zostanie w kolekcyjnych szpargałach... :)Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
GIWEROLOG_16
Cześć
Znalazłem fajną monetkę, w idealnym stanie, niestety monety mnie wogule nie interesują i zbieram na nowy wykrywacz więc postanowiłem ją sprzedać... Co to za moneta i ile mogę za nią wziąć??
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.