Gunship! Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2004 Hej - chciałbym się zabrać za kompletowanie wyposażenia jakiegos soldata amerykanskiego z czasu wojny wietnamskiej. Czy moglby mi ktos doradzic - co jak itp?Najlepiej na priv.Gunship Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Królik Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 Cześć!Mogę Ci co nieco pomóc, tylko musisz podać trochę szczegółów odnośnie postaci, którą chcesz odtwarzać (jednostka, okres, rejon walk, uzbrojenie, itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 No wlasnie chcialbym zebys mi doradził. Cos co by było w miarę proste :) Serio naprawdę nie wiem od czego zacząc. Najbardziej ciekawią mnie załogi pływające na PBR'ach :) i innego rodzaju Gunboat'ach :) - no ale gunboat'a nie wytrzasne :)Mozesz podac priva albo GG??moje GG: 1794449 / gunship@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 W starych numerach Komandosa było dużo artykułów o walkach w dolinie Mekongu.Vietnam odtwarzają w Łodzi. (ale nie w gunboat:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.