Mel Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Cześć! Jestem nowy na forum, ale mam informację o miejscu w którym po wojnie zakopano sprzęt wojskowy zebrany z okolicznych pól. Miejsce znajduje się koło Pabianic i jest w lesie ale przy uczęszczanej drodze(działkowicze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 WitajJestem zainteresowany tematem.Podaj jakieś inne informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 działkowicze nic nie powinni tobie zrobić!!tylko trzeba to zrobić cicho!!podaj szczegółowe informacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mel Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Sam kopać nie zamierzam, bo mi życie miłe a do tego dołu 5m x 2,5m wrzucali wszystko jak popadnie. w karabinach to kolby łamali o drzewo i do dołu. Miejscowość nazywa się Rokitnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 pabianice-rokitnica. jak możesz troche się pomęczyć i bardzo dokładnie namierzyć to miejsce to bym był wdzięczny!!pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mel Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Cześć! Byłem w Rokitnicy dzisiaj-pierwszy raz od dwóch lat i okazuje się, że za późno. Ktoś już to wykopał jakoś tak w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 no to ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 a skąd wiesz że ktoś to wykopał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mel Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wiem, bo dół jest głęboki na jakieś 2m i zawalony współczesnymi śmieciami a przedtem było ledwo widoczne zagłębienie porośnięte mchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 No to super!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.