karol Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 witam, szukam kompana na 3-4 dni szukania na wyspie, w dniach 20-3- czerwca.Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 chodzi oczywiście o 20-30 czerwca 04, i o Wyspę Sobieszewską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Cześć KarolNareszcie znalazłem dość czasu by napisać kilka słow.Do wymiany mam: całą blachęWerkst.kp.2/84 nr.122 oraz połówkę4.krftf.komp.84 nr.141 frw.oczywiście obie z 4 panc.Daj znać czy coś ciekawego ma kolega.Niestety Twoja 690 ost. btl sprawiła mi problem przy identyfikacji- do 681 zdaje sie były to jednostki rosyjskiez tak zwanymi nr. standartowymi.Mam szkiełko do notekadla Marcina.Będziesz u mnie to je weżmiesz.PozdrawiamDaj znać gdyby się coś działo w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Witam, sory,że teraz odpisuje, ale nie było mnie, więc tak: mma na wymiane; odznake Westwall bez wstążki, i blaszki1 N. Kol.563 40St. Kp. PI. Ers. Btl. 46 1717Kraftfahr Ers. Abt. 5 400One pochodzą z Sobieszewa.Jeżeli nie chcesz sie wymienić, to poproszę o identyfikacje :)Pozdrawiam. I pamiętam o wypadzie w okolice czarnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.