Ursus Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Witajcie!Szukam kontaktu z grupami, lub osobami, które organizują (organizowali) rekonstrukcje walk na Przełęczy Dukielskiej (woj. podkarpackie). To mój teren działań ;) Widziałem kiedys relacje w TV - chciałbym wspomóc strone niemiecką, bo widziałem, ze kurucho tam z liczebnością. Posiadam pełne wyposażenie piechura. Wszystkie podpowiedzi mile widziane.PozdrawiamUrsus (ursus@centrum.sk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Oczywiscie chodzi mi o walki niemieco-radzieckie z roku 1944. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Ja tam sie wybieram biore 5 ludzi i razem z kolegą z army schop jade na total bitwe:) Jak chcesz to pogadamy będe w niedziele w Krośnie w tym tygodniu u rodziny na lewakowskiego niepamiętam nr ale to jest u Państwa Dreherów lekarzy!!!!!!Ja jestem z Odolanowa ,wsółorganizuje zlot pojazdów militarnych!Jakby co to się odezwij!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Aha jest jakaś strona www??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2004 Napisałem Ci na maila blank @ vp.plDzięki za odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.