turtur Napisano 8 Czerwiec 2004 Autor Napisano 8 Czerwiec 2004 Dostalem wykrywacz wlasnej produkcji zbudowany na podstawie AF 101 White`s. Ma dwa potencjometry do ustawiania czulosci. Jednak teraz zauwazylem, ze przy szybkich ruchah prawo-lewo, gora-dol, piszczy jak najety i trzeba go jeszcze raz ustawiac. Nie wiem dlaczego tak sie dziej. Wykrywacz ten nie ma rowniez najwiekszego zasiegu (choc zostaja tylko militaria-slabo zaczal nawet wykrywac luseczki). Mam w zwiazku z tym pytanie - czy ktos pomoglby mi dokonac w nim pewnych zmian poprawiajac jego stabilnosc, jak rowniez jego zasieg i czulosc. Postaram sie wrzucic zdjecie jego wnetrznosci". Naprawde prosze Was o pomoc.PozdrawiamArtur
meczete Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Wrzucaj zdjęcie jego flaczków", może coś z tego wyjdzie, choć wirtualnie ciężko będzie naprawić...A czy to jest PI czy co? A może BFO?
Boruta Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Wg mnie to sonda może być mało sztywna lub dostrojenie do gruntu jest niepewne.Pozdro
turtur Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Napisano 9 Czerwiec 2004 AF 101 jest typem PI, natomiast osobiscie nie wiem, jaki jest moj - ja poprostu go dostalem. Zdjecia postaram sie wrzucic po niedzieli. Dziekuje za odzew...Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.