Domino(*) Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 Witam!Czy posiada ktoś zdjęcie zatyczki na lufe od mauzera?Szukam i nie moge znależć dokładniejszego zdjęcia.Proszę o pomoc... Pzdr
Domino(*) Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 Dzięki, a czy niemieckie zatyczki do mauzera były takie same? Pzdr
bjar_1 Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Chyba tak ,aczkolwiek nie mam niemieckiej. Był tez chyba drugi typ - z takim pazurem" co się go za muszkę (?) zaczepiało.pzdrbjar_1
dominiczeq Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Niemieckie były inne.Popatrz na allegro.Obok Kranców&Łempickich i Perkunów bywają właśnie niemieckie.
Domino(*) Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 Chodzi mi właśnie o te niemieckie, znalazłem zdjęcie na Allegro ale słabo ją widać, czy posiada ktoś lepszej jakości fotke?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26370077Tutaj te zatyczki... Pzdr
Domino(*) Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Napisano 6 Czerwiec 2004 Już mam, dzięki wszystkim za info:))) Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.