Skocz do zawartości

hs-3

mp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.deejaye2rd.webpark.pl/
Bylem u Henryka Smętkowskiego w Warszawie po sprzęt.Zbadal i przetestował przy mnie.Dziadek ok.60-ki.Nawet nie wiedział że jest w internecie jego stronka internetowa dowiedział się dopiero odemnie .A stronka nie wie skąd się wzięła.Pozdr.
Dobry sprzęt .Ostatnio ćwiknąłem boratynkę 1661r i sporo innych monet,Poza tym nieśmiertelnik niemiecki kilka monet magazynek od szturma bagnet niemiecki sporo amunicji rużnego kalibru w jednej akurat się trafił kawałek ołówka.Pozdrawiam
Napisano
ubenfurer- strona ktora podajesz na pewno nie jest strona producenta, i nic dziwnego ze Pan Henryk Smentkowski nic o niej nie wie. Zreszta co to za strona - kilka bezczelnie zeskanowanych stron z Odkrywcy" i nic wiecej. Tak wiec ci co piepsz(rz)a" ze cytuje Henryk nie ma swojej strony" maja racje
Napisano
takiej strony nie ma,pozostaje allegro lub ogloszenia na Odkrywcy.W ogloszeniach bywaja.Ja zamawialem przez telefon i bylo O.K. Czekalem 2 tygodnie,i przyszla paczka.Wlasnie zamawianie telefoniczne polecam.
  • 2 weeks later...
Napisano
o to nr.tel.do Pana Henryka 022 6510085 i kom.604798684
dobry sprzęt za nie wiele kasy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie