Bocian Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Utworzyłem nowy dział Towarzyskie.Spowodowane to było coraz większą ilością wątków w głównym dziale niekoniecznie związanych bezpośrednio z tematyką.Proszę o nie zamieszczanie na forum głównym tematów typowo towarzyskich jak dowcipy, ulubione piwa, blondynki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 rzeczywiście dobry pomysł!ty Bocian to masz głowe nie od parady.niech nam nowy dział godnie słuzy!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 No prosze prosze i kolejny dział forum . Nie powiem jestem mile zaskoczony. Bardzo fajnie że forum nadal sie rozwija i jest coraz bardziej uporządkowane . Życze powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Bocian wyciołeś tu temat jednen co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2004 Wiem o który Ci chodzi. Wyciąłem bo był zdublowany z takim samym tematem na głównym forum. To cała tajemnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 he he tak se tylko. bo błąkałem sie lekko wstawiony po necie i potem zbaraniałem (uprzednio zwymyślając kogoś na rekonstukcjach) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.