sanshin Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 witam! Proponuję zrobić plebiscyt na piwo poszukiwaczy" czyli najpopopularnijeszy wśród kopaczy zloty trunek.Napiszczie jakie bierzecie na wykopki i przy jakim gawędzicie o kolejnych zatopionych tygrysach.ja powiem pierwszy ze preferuje żywca i pilsnera. a wy jakie?Zobaczmy jakie piwo ma najwiueksze powodzenie wśród poszukiwaczy!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jura Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Tatra jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 MULATEK!!!-Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Witam!TYLKO,stary poczciwy Mieszko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcan Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 TYskie i Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Silna Pani Warecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Bosman - uber alles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Lubelska Perła" - obecnie już rzadko u mnie dostępna :(no i Warka" - ta w czerwonej puszce.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Moje ulubione to Radegast i Grolsch.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Pani Warecka Strong bardzo mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Tyszczak i KróLewskie :DPZdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 1) zimne2) markowe, ale w promocji3) dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 4) nie mocne - do 5,6% preferowane 4,7%5) zimą czerwone winko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 heh sanshin masz 15 lat i juz takie tematy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSZO:D Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 witam wszystkich:))))cze all poszukiwacze, exploratorzy, odkrywcy i inni milosnicy histori (jestem pierwszy raz na forum wiec sie przedstawie: jestem Bartek z Ostrowca chodze z wykrywka i zbieram rozne rzeczy..moze juz tyle o mnie)a teraz do konkretow...moim ulubionym trunkiem w lesie..jest carlsberg & tatraaha zapomnialbym.. na zamieszczonej fotce sa moje przygotowania do lasu (no comments)pzdr Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSZO:D Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 zapomnielbym o fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 a ty MP świetego nie udawaj:) lepiej powiedz co ty jarales u kumpla na imprezie:)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRaS_ZG Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Pozdro dla bakających poszukiwaczy niech zielona moc bedzie z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 ale my tu o piwie mowimy:) an nie o zielonych listkach:)pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter476 Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Najważniejsze aby było zimne, duże i z pianką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 hehe wlasnie a ty sanshin nie zdradzaj takich tajemnic :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 a jak tam po imprezie u kuzyna sanshin :)??mam nadzieje ze nie przesadziles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Mój typ to piwko 1410 z pod znaku ,,Leader price'' , tanie i nie najgorsze.Tylko prosze się ze mnie nie śmiać:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Co? Ja tutaj coś słyszałem o zielonych listkach? Nooo panowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 ciiii... bo Bocian sie wkurzy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.