Gość Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Zobaczcie jaką porcelanke goscie stukneli u Ruska!!!Podobono to tylko czesc. Na daklszych stronach linka wiecej zdjec:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=4565&postdays=0&postorder=asc&start=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutt Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Nie ma co .Tylko pozazdroscic. Czy ktos z Was kiedys trafil podobne znalezisko?pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Ja w sumie raz miałem szczęscie , z ta różnica , ze była to lewitująca beczka i same wyleciały z niej naczynie i sie rozłożyły na trawie.Tylko jedna filiżanka jak lądowała to sie nie chcący stłukła , ale naszczęscie nie była od kompletu .pozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 no,no,no-całkiem zacne znalezisko ! Myślę,że obiad na takiej zastawie (oczywiście umytej) od razu lepiej smakuje :)Gratulacje dla znalazcy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciucha Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Pol: Następnym razem weź choć sztukę i się pochwal. A może możesz fotki wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 POL:już kiedyś pisałes o tej słynnej beczce porcelanki,zapodaj jakieś foto,albo coś więcej na ten temat!!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Spoko , spoko panowie jak tylko bedzie cyfrówka , to zobaczycie.Jest to tylko kwestia krótkiego czasu , powiem szczerze , ze foto juz by było , tylko wiecie nie ma mamony na aparat i musze czekac , az ktos sie zmeczy juz moim gadaniem i pozyczy na chwile.Ale jak juz obiecałem to napewno zamieszcze, żeby nikt nie myślał , że to jakas lipa.pozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciucha Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 To trzymam Cię za słowo. Jutro masz aparat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.