kloki Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Witam. Poszukuję informacji gdzie mógłbym nabyć Celtę w kamuflarzu Splinter do rekonstrukcji. Nie wiem gdzie mam ją dostać, na allegro kiedyś były, ale kaski nie było. Teraz na allegro nie ma a kaska czeka :/ Wiem, że szwajcary sa dość dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Proponuję poszukać w Sturmie", bo kiedyś widziałem, że były (fotki w katalogu, prawdopodobnie przerabiane ze szwajcarów), albo dać ogłoszenie w Odkrywcy". Myślę także, że najbliższy zlot grup rekonstrukcji w Gliniku, albo w Darłowie, powinny mieć chętnych do sprzedania. Jeśli masz czas, spróbuj na tych imprezach. Wiesz co kupujesz i o cenie można porozmwaiać. To już lada dziań.PozdrawiamWilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Hehe, tak się składa, że na Glinniku mieszkałem, ale się przeprowadziłem 10 km. dalej :P Mam nadzieję, że będę tam miał okazję wybrać coś dla siebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 Hehe, tak się składa, że na Glinniku mieszkałem, ale się przeprowadziłem 10 km. dalej :P Mam nadzieję, że będę tam miał okazję wybrać coś dla siebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2004 A właśnie co to ten Sturm", jest jakiś jego adres www? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Ja jade w poniedzialek do Sturma. Jak będzie mogę ci przywieźć. Jak coś to pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Czy w Hero robią takie repliki? Po ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Napewno robia to czesi. Maciek Koziczak miał czeskie WH i SS na motobajzlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 A jakiś kontakt do tego Maćka można złapać? Podeślij na maila jak co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 wyslalem mailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.