sapertorun Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Witam!Mam prośbe o info od czego te pociski?.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 To sie cieszę że link od Kolegi z Poszukiwaczy Skarbów sie przydał.Pozdro. Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Panowie dostałem taki link na Poszukiwaczch Skarbów.Podziele się z Wami może skorzystacie.http://aksamit.wz.cz/pages/tema3.htm Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Witam!Mam prośbe o info od czego te pociski?.Pozdrawiam Sapertorun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Dzięki, szukałem szegoś takiego. Choć nadal przydało by się więcej info na temat pocisków 19 wiecznych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
Witam!
Mam prośbe o info od czego te pociski?.Pozdrawiam Sapertorun.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.